klik-klik lah ye, jangan tengok aje!!

:::GENG:::

Thursday, 25 April 2013

Teacher 3 Layer..... hahaha!!

I dunno why la...
tapi my madness of three layers hijab ni started when bila I preggy with my 3rd child.
so ramai la kengkawan school I predict dat I preggy kan baby girl [mmg xcited, coz dh ade dua hero kan, so mmg nak heroin la...tapi takdir Allah...I dapat boboy gak].
I mmg suka ngan tudung ekspress ni...just sarung & betul-betulkan, siap nak ke school in less than 5 minutes.
I dah tak ingat bila last time pakai tudung bawal..erm nasib la adik yang bongsu mmg suka pakai bawal, so all my bawal goes to her [wahhh melaram dia ngan tudung free].
so after bersalin, this madness berterusan...hehe selalu kena marah ngan hubby coz duk asyik buy tudung je kan.....al maklumlah ONLINE ~ so senang kan...buy .....pay....vroom .....tudung sampai
adeh deh deh....kena marah pun I buat derkk je huhuhu...degil kan!!
 so now 
this teacher dah dapat nama gelaran baru...
tadi baru I dengar students panggil I mcm tu....

"TEACHER 3 LAYER"

Huiii lantak korang la bebudak, Teacher redho je la....  (^__^)

(^_^) ~ TODAY'S LIFE ::: WRITTEN WITH LOVE ~ (^_^)

3 comments:

  1. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  2. Jalan-jalan ke blog ini...
    1st time singgah..
    nice blog...


    p/s : jika ada yg ingin menyertai program singgah blog.. jom ke
    http://thescreammer.blogspot.com/2013/11/singgah-blog.html

    ReplyDelete

apa komen anda lepas baca entry ni....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...