klik-klik lah ye, jangan tengok aje!!

:::GENG:::

Sunday, 30 March 2008

My School - SMK Bandar Easter

Ni lah sekolah pertama aku posting selepas habis pengajianku di UM (Bed TESL - Tenth Batch)Masa aku mula datang sini, rasanya macam masuk kawasan hutan (sekolah ni terletak lebih kurang 35 km dari bandar Kota Tinggi), nak je aku patah balik. Mana x nyer, sepanjang perjalanan ke sana, yang aku nampak cuma deretan2 pokok2 kelapa sawit. Namanya aje 'bandar' tapi kawasan FELDA rupanya. Tapi mengenangkan aku ader kontrak 5 tahun ngan Kementerian Pelajaran Malaysia, terpaksala aku stay je kat sini...tapi after 8 years, aku rasa not bad la......sekolah ni dah banyak mengajar aku tentang hidup & suka duka menjadi seorang guru...





Pintu masuk SMKBE



Kolam ikan


Tempat pelajar2 selalu lepak2 masa rehat


(^_^) ~ TODAY'S LIFE ::: WRITTEN WITH LOVE ~ (^_^)

1 comment:

  1. kolam ikan tu dlu dikenali sbg LALUAN HIKMAH
    (SPM 99)

    ReplyDelete

apa komen anda lepas baca entry ni....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...